• English
  • Română
  • Српски
Banat
Info-Business Portal

Inscrie-te în baza de date

Prin înscrierea în baza de date beneficiați în primul rând de posibilitatea de promovare online a firmei dumneavoastră, astfel încât alți agenți economici interesați de dezvoltarea propriilor afaceri sau potențiali investitori, vă pot identifica ușor și vă pot contacta pentru stabilirea unor parteneriate. De asemenea aveți acces la informații relevante despre furnizori și potențiali parteneri de afaceri din regiunea Timiș-Vârșeț.

Prezența online și promovarea imaginii este foarte importantă pentru dezvoltarea unei firme private. În prezent mediul online oferă o modalitate rapidă, eficientă și ieftină de a stabili relații de afaceri și de a obține notorietate pe piață.

Pentru înscrierea în baza de date accesați secțiunea Autentificare, unde vă puteți crea rapid un cont de utilizator și unde veți avea de completat câteva informații generale despre firma dumneavoastră: denumire companie, codul de identificare fiscală (CIF), număr de înmatriculare la Registrul Comerțului, cod CAEN, domeniul de activitate, scurtă descriere a firmei, date de contact, formă de organizare.

Acum este atât de simplu ca afacerea dumneavoastră să obțină vizibilitate sporită în mediul online. Profitați de oportunitatea de a vă promova online compania!