• English
  • Română
  • Српски
Banat
Info-Business Portal

Întrebări frecvente

Există un model standard de magazin virtual sau acesta se poate personaliza?

Fiecare magazin virtual este unic și se poate personaliza cu ușurință  în funcție de tipurile de  produse și servicii pe care le comercializați, indiferent de domeniul de activitate.

Cât costă crearea unui magazin virtual?

Crearea unui magazin virtual este gratuită, pentru operatorii economic înregistrați în cadrul portalului

Cum îmi pot crea un magazin virtual?

Primul pas este să vă înscrieți în baza de date accesând secțiunea Logare: http://adetim-portal.adetim.ro:81/ro/user/login.

Cum pot publica informații în portal?

După ce v-ați înregistrat, în funcție de tipul de utilizator selectat, accesați secțiunea Logare și completați datele de autentificare –nume de utilizator și parola, după care veți avea acces la contul dumneavoastră prin intermediul căruia veți putea publica informațiile dorite.

Ce tipuri de utilizatori se pot înscrie în portal?

  • Operatori economici interesați de parteneriate de afaceri cu alți operatori economici, promovare turistică, publicare de articole de specialitate;

Cum mă pot înregistra în portal?

Accesați secțiunea Logare și creați-vă contul de utilizator. Selectați tipul de organizație pe care îl reprezentați (operator, economic, instituție publică, editor materiale de specialitate) și completați datele solicitate în formular, după care dați click pe butonul - Creează cont nou.